BDSM coaching

Samen experimenteren met BDSM

Samen experimenteren met BDSM, spannend!
Voor je partner die BDSM verlangens heeft, maar zeker ook voor jou. Jij, die dit niet kent maar het wilt ontdekken, omdat je van je partner houdt en je ook dit aspect in jullie relatie een kans wilt geven. Chapeau! Een mooier teken van jouw liefde voor hem kan je partner niet van je krijgen!

Maar… hoe pak je dat aan?

Waarom BDSM met je partner zo moeilijk is

Wat is er nou mooier dan BDSM beleven met je partner? Met je lief, waarmee je alles kunt delen, ook de intimiteit van jouw BDSM verlangens?

Het zou inderdaad zo mooi kunnen zijn. Maar zo mooi is het lang niet altijd. BDSM met je partner blijkt helemaal zo eenvoudig nog niet. Vaak leidt het tot verwarring en frustratie, en uiteindelijk tot teleurstelling. En dat is jammer.

Wat zijn de valkuilen, en hoe kun je ze voorkomen?

BDSM en je kinderen

Je kinderen zijn alles voor je, je wilt ze voor geen goud kwijt.

Maar veel kinderen willen niets meer met hun vader te maken hebben als ze weten dat hij ‘aan BDSM doet’.

Is het verstandig om je kinderen te vertellen over jouw BDSM verlangens? En als dat zo zou zijn, wanneer dan? En hoe pak je dat dan aan?

Als de liefde is bekoeld

In veel relaties sluipt na verloop van tijd een zekere gezapigheid. De aanvankelijke passie gaat over in vriendschap en misschien minder dan dat. Menig stel groeit met de tijd uit elkaar.

Mannen en vrouwen gaan daar verschillend mee om. Zowel in de beleving van seks als ook in de behoefte daaraan.

Als de passie is verdwenen, dan is er een voedingsbodem voor de spanning en erotiek die in BDSM te vinden is.
Wat betekent dat voor je relatie?

Hoe ‘vreemdgaan’ je relatie ten goede kan komen

Je houdt van je vrouw en je wilt je relatie met haar voor geen goud op het spel zetten.
Toch kriebelt het: je hebt ook je BDSM gevoelens waar je iets mee wilt. Misschien heb je al diverse keren besloten te stoppen met BDSM, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan…

Je wilt iets met je BDSM gevoelens, maar je wilt jouw relatie met je vrouw niet op het spel zetten. En je partner heeft niets met BDSM, of je kan, wilt of durft er met haar niet over te praten. Dit buiten je relatie invullen voelt als vreemdgaan.

Hoe pak je dat aan?