BDSM coaching

BDSM binnen je relatie

BDSM binnen je relatieHoe zou het zijn als je vrouw zou weten van je verlangens en met jou BDSM zou willen ontdekken en beleven? Wat een boost zou dat aan jullie relatie en aan jullie seksleven geven, toch? De passie, het vuur van weleer zou weer helemaal terug zijn. Toch?

Misschien wel, misschien ook niet. Jullie zijn twee verschillende mensen, en mannen en vrouwen verschillen erg in hun invulling van liefde en erotiek.

Toch is het zeer de moeite waard om jouw verlangens bespreekbaar te maken. Maar wat is dat spannend!

 

BDSM binnen je relatie: welke plek?

Ik vind dat je het gesprek altijd aan moet gaan. Jullie zijn een stel, wonen samen, leven samen, bedrijven samen de liefde (hoop ik), hebben wellicht samen ook kinderen.
Misschien zijn jullie inmiddels de passie voorbij, is de seks minder, of lijkt jullie relatie meer op die van broer en zus of goede vrienden. Hoe dan ook, jullie hebben heel veel gemeenschappelijk.
Het is het waard om moeite voor te doen, om jullie relatie ook op dit gebied te verdiepen, ook al zou zij jouw interesse voor BDSM niet delen.
Het is het niet waard om je relatie op het spel te zetten. Maar dat hoeft ook niet.
Om je op weg te helpen heb ik een blog geschreven over hoe je het gesprek over BDSM binnen je relatie kunt aangaan.

 

Er is een gemis

Je mist iets in je relatie. Is het spanning, is het lichamelijke aanraking, is het ontstressen, alle verantwoordelijkheden van je afgooien en alleen maar te hoeven gehoorzamen, is het niet te mogen toegeven aan je zachte, zwakke, kwetsbare – misschien zelfs vrouwelijke – kant?

Hoe graag zou jij BDSM met je vrouw willen beleven? Haar handen die zacht over je lichaam strelen, of misschien haar nagels die hard, ruw en wild rode striemen over je huid trekken? Zij die je verleidt en met haar stem zacht in je oor fluistert, om je vervolgens van zich af te stoten en een bevel toe te snauwen? Zij die zich door jou laat verwennen – buiten en binnen de slaapkamer -, en jou pas je genot gunt als zij helemaal tevreden is?
Er zijn natuurlijk ontelbare manieren waarop je samen kunt ‘spelen’. Hoe heerlijk zou het zijn als dat ook binnen jullie relatie mogelijk zou zijn?

 

Onvervuld verlangen als splijtzwam

Door het gesprek met je vrouw niet aan te gaan, door dit uit de weg te gaan, loop je het levensgrote risico dat jouw verlangen uitgroeit tot een fantasie die jullie relatie steeds verder zal splijten. Het gemis wordt groter, het verlangen sterker. Je probeert het van je af te zetten, BDSM af te zweren, maar het komt toch weer terug. Door het te verzwijgen zal BDSM tussen jullie in komen te staan.

Laat het zover niet komen en ga het gesprek met je vrouw aan!

 

Geef BDSM binnen je relatie een kans

Ga het gesprek met je vrouw aan. Lees mijn blog over hoe je dit gesprek kan voorbereiden en voeren. En als je wilt kunnen jij en ik daar ook eerst over praten.

JA, help mij verder

 

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.