BDSM coaching

Over Herman Ling

Herman LingMijn naam is Herman Ling, professioneel coach en organisatieadviseur. Ik ben slaaf van een Meesteres. Ik ben echtgenoot en vader. En ik ben praktiserend christen.

Een onmogelijke combinatie? Nee, dat niet. Maar ook geen eenvoudige.
Om te worden wie ik nu ben, daar is een lange weg aan vooraf gegaan. Een weg vol twijfels, schuldgevoel en ontdekken. Vallen en opstaan, en fouten maken.
Onder mijn opwindendste herinneringen zijn er vele ontstaan vanuit mijn onderdanigheid aan een Meesteres.

In veel van mijn blogs kun je meer over mij lezen en mij beter leren kennen.
Lees bijvoorbeeld eens:

 

Mijn naam is Herman Ling

Tenminste, dat is de pseudoniem die ik gebruik.

Waarom een pseudoniem?

Niet omdat ik mij schaam. Ik heb geleerd dat ik als slaaf trots kan en mag zijn. Trots dat ik mijn Meesteres mag dienen, dat ik Haar slaaf mag zijn, trots dat Zij tevreden is over mijn dienstbaarheid aan Haar.

Niet omdat mijn vrouw dat niet mag weten. Ze weet het al, al lang.

Ik gebruik deze pseudoniem voor mijn kinderen. Zij zijn nog jong, moeten gewoon kind kunnen zijn en moeten niet geconfronteerd worden met de controversiële keuzes van hun vader.

Ik gebruik deze pseudoniem ook om mijn overige professionele activiteiten niet te schaden. Nederland is een tolerant land – zegt men -, maar niet zelden weet men zich met al te veel openheid hierover geen raad.

 

Mijn naam is Herman Ling. Aangenaam!

Bij BDSM is wederzijds vertrouwen essentieel. De onderdanige moet zich veilig weten, en ook de dominant moet zich op zijn gemak voelen.

Veiligheid en vertrouwen gelden evenzeer voor de gesprekken die ik voer met mensen. Als coach heb ik mij verbonden aan de ethische gedragscode van de NOBCO, de Nederlandse orde van beroepscoaches. Dat is natuurlijk mooi en een minimale voorwaarde, maar ik leg me actief toe op het opbouwen en onderhouden van de vertrouwensrelatie. Weten dat een gedragscode is ondertekend is mooi, maar je veilig voelen is veel belangrijker.

Het zal duidelijk zijn dat ik niet bij de NOBCO ben aangesloten als Herman Ling.

Lees hoe ik te werk ga.

 

Waarom Herman Ling?

BDSM kan gemakkelijk een splijtzwam zijn voor een relatie. Het kan meer kapot maken dan je lief is.

Ik wil mensen helpen om dat te voorkomen, of om wonden te helen, of om jou of jullie weer op weg te helpen. Samen, of ieder voor zich. Helen wat kapot is gegaan.

 

Wil je chatten?

Dat kan altijd. Tenminste, als ik online ben…

Via de chat kun je mij aanspreken voor algemene vragen en informatie. Wil je inhoudelijk met mij chatten, dan zijn daar kosten aan verboden. Lees daarom eerst hoe ik te werk ga.


Ben je een vrouw?

Ben je een vrouw en heb je behoefte om juist met een vrouw hierover te praten? Neem ook dan contact met mij op, ik breng je graag in contact met een vrouwelijke collega.