BDSM coaching

Hoe ‘vreemdgaan’ je relatie ten goede kan komen

BDSM en vreemdgaanJe houdt van je vrouw en je wilt je relatie met haar voor geen goud op het spel zetten, toch?
En toch, het kriebelt en het trekt: je hebt ook je BDSM gevoelens waar je iets mee wilt. Misschien heb je al diverse keren besloten te stoppen met BDSM, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan…

Je wilt, nee: je moet iets met je BDSM gevoelens, maar je wilt jouw relatie met je vrouw, met je lief, niet op het spel zetten. En je partner heeft niets met BDSM, of je kan, wilt of durft er met haar niet over te praten. Dit buiten je relatie invullen voelt als vreemdgaan.

Hoe pak je dat aan?


Remco wil niet vreemdgaan

We ontmoetten elkaar in een AC restaurant in het oosten van het land. 25 jaar gelukkig getrouwd met de liefde van zijn leven, en samen twee fantastische kinderen. Remco is vier jaar geleden voor het eerst met BDSM in aanraking gekomen en is daar meer over gaan lezen. Na aanvankelijke aarzeling heeft hij de stoute schoenen aangetrokken en heeft een commerciële meesteres bezocht. Het was als thuiskomen.
Hij voelt zich schuldig naar zijn vrouw toe, hij is tegen vreemdgaan. Maar hij is ook zo nieuwsgierig geworden naar deze wondere wereld. Hij wordt verscheurd door twijfel, maar hij durft er met zijn vrouw niet over te beginnen, uit angst zijn huwelijk op het spel te zetten.
Wat te doen?

Omdat Remco niet de stapt durft te zetten zijn vrouw over zijn BDSM gevoelens te vertellen, geef ik hem het volgende advies:

“Laat een bezoek aan een commerciële meesteres voor jou zijn als een oplaadpunt waar jij je opgekropte frustraties mag achterlaten, alles mag loslaten, en waar jij jezelf helemaal mag opladen en verkwikt weer huiswaarts kan keren. Blijf – als dat voelt als vreemdgaan – weg van seksueel contact en geef eventueel aan dat je ook geen orgasme wilt.
Thuis geef jij je lief de aandacht die zij verdient – en misschien al een tijdje heeft gemist -, zowel in de huiskamer als ook in de slaapkamer. Laat merken hoeveel je van haar houdt en hoeveel zij voor jou betekent.

Realiseer je dat er soms dingen in het leven zijn die je elkaar niet kunt geven, en dat – als dat daadwerkelijk zo belangrijk is – op een andere manier moet worden ingevuld. En realiseer je dat die invulling niets ten nadele van je lief en jouw liefde voor haar is.”

Twee weken later appte Remco mij dat zijn vrouw verrast had gezegd dat hij de laatste dagen zo lief voor haar was, en dat zij de oude Remco weer terug heeft. Het kan toch vreemdgaan…

 

De passie hervonden

Juist door jouw BDSM gevoelens respectvol in te vullen – en niet te zien als een tekortkoming van je partner – geef jij jezelf de kans om gevoelens van gemis bij een meesteres – buitenshuis – achter te laten. En door bij thuiskomst je lief weer liefdevol en passievol te ontmoeten, er voor haar te zijn, kun je haar jouw liefde tonen. Niet uit schuldgevoel, maar uit passie en dankbaarheid. Is jouw vreemdgaan dan ontrouw? Misschien. Maar als daarmee de passie en liefde weer stroomt, dan ben je voor mij meer trouw geweest aan je relatie dan als je niets had gedaan.

 

Dit is geen oproep voor vreemdgaan

Ik vind dat het altijd het beste is om open te zijn over je BDSM gevoelens en verlangens, maar ik begrijp ook dat dit ter sprake brengen ongelofelijk spannend – misschien wel tè spannend – is.

Maar dat deel van jezelf dan maar negeren is eigenlijk een deel van jezelf niet accepteren, het mag er niet zijn. Jij mag er niet helemaal zijn. Dan is het zaak om aan dat deel recht te doen, en tegelijkertijd ook recht te doen aan jouw liefde voor je vrouw.

 

JA, help mij verder

 

Ik stel jouw reactie op prijs
Aarzel daarom niet en laat je reactie hieronder achter.

Een gedachte aan “Hoe ‘vreemdgaan’ je relatie ten goede kan komen

 1. Anonymous

  Hoi,
  Een goed artikel. Precies zo zoals ik (slaaf) het ervaar. Ik heb de meest liefde volle relatie die je maar kunt bedenken. Liefde vol heeft voor mij niets te maken met sex. Sex is vóór mij een uiting van mijn liefde gevoelens.
  Altijd heb ik de behoefte gehad om eens flink aangepakt te worden, een flink pakslaag en totaal gedomineerd te worden zonder zelf iets te willen. Een paar jaar geleden heb ik dan de stap gemaakt en dit verder te gaan onderzoeken in de BDSM wereld waar ik ook gebruikt maakte van een commerciële meesteres. Wat was dat een fijne ontlading. Ik zie dat als trouw zijn aan mijn eugen behoefte. Probeer af en toe met kleine beetjes dit te vertellen aan mijn vrouw. Maar ja, ze wil alleen maar voor mij lief zijn, mij niet echt pijn doen. Ik zou mijn vrouw ook geen pijn kunnen doen, ondanks dat ik weet hoe lekker het is om gebonden flink afgeronseld te worden met verschillende zwepen.
  Wat ik uit dit artikel haal dat ik mij de volgende keren niet meer klaar wil komen bij mijn meesteres, maar die spanning mee naar huis neem en dat te delen met mijn vrouw. Trouwens, mij gaat het niet om klaar te komen maar meer de ervaring te hebben om gedomineerd te worden.
  Nog een laatste toevoeging. Het allermooiste zou zijn als mijn vrouw mij echt kan domineren in het spel. Maar hoe bereik ik dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *