BDSM coaching

BDSM en kinderen

Je kinderen zijn alles voor je, je wilt ze voor geen goud kwijt.

Maar veel kinderen willen niets meer met hun vader te maken hebben als ze weten dat hij ‘aan BDSM doet’.

Is het verstandig om je kinderen te vertellen over jouw BDSM verlangens? En als dat zo zou zijn, wanneer dan? En hoe pak je dat dan aan?


Eerlijkheid duurt het langst?

Frank is gescheiden en is zeven jaar geleden een nieuwe relatie aangegaan. Met een vrouw die ook zijn Meesteres is. Hij heeft dat verteld aan zijn kinderen, twee tieners. Hij heeft ze nu al zeven jaar niet meer gezien. Hij mist ze enorm, met name als ze jarig zijn.

Inmiddels zijn het al twintigers, zullen ze hun eigen leven hebben. Misschien al wel een partner? Of inmiddels niet meer? Of kinderen? Waarschijnlijk niet, vast nog te vroeg. Maar hij weet het niet. En zijn ex vertelt hem niets, wil ook geen contact meer.

Was het wel verstandig om zo eerlijk te zijn?

 

BDSM en jonge kinderen

Kinderen moeten kinderen zijn en onbezorgde kinderjaren hebben. Tenminste, zoveel mogelijk. Je kunt ze natuurlijk niet tegen alles beschermen. Maar je hoeft ze niet op te zadelen met jouw BDSM verlangens. In elk geval niet gedurende hun kinderjaren.

Kinderen hebben een vader nodig. Een man, een held waar ze tegenop kunnen kijken. Geen man die ze niet begrijpen en die er rare ideeën op na houdt.

Geweldig als jij het gesprek met je partner bent aangegaan en haar deelgenoot hebt gemaakt van jouw BDSM verlangens. Maar hou je kinderen daar – gedurende hun kinderjaren – buiten.

 

BDSM en meerderjarige kinderen

Moet je jouw meerderjarige kinderen vertellen over je BDSM activiteiten? Ik zou niet weten waarom. Jij hebt jouw leven, zij hebben inmiddels hun eigen leven.

 

Wat als je kind jouw BDSM interesse ontdekt?

Het kan zomaar gebeuren. Een onbewaakt moment. Je laat een website open staan, ontvangt een appje dat gezien wordt… En dan?

Red jezelf met een kwinkslag uit de situatie. Maar ga je kind niet vertellen over jouw BDSM interesse. Houd je kind erbuiten.

 

En Frank?

BDSM en kinderen gaan niet samen. Dat heeft Frank aan den lijve ondervonden. Hij heeft elk contact met zijn kinderen verloren.

Frank ging met een Meesteres samenwonen en vond dat hij daar open en eerlijk over moest zijn. Hij zou namelijk zijn kinderen ook niet thuis kunnen ontvangen. Hij heeft daarvoor een hoge prijs moeten betalen.
Ja, hij is nog steeds gelukkig in de relatie met zijn Meesteres, maar het contact met zijn kinderen is er niet meer.

 

 

Ik stel jouw reactie op prijs
Aarzel daarom niet en laat je reactie hieronder achter.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *