BDSM coaching

Werkwijze

Je kunt bij mij terecht voor online begeleiding – e-coaching -, maar natuurlijk ook voor een persoonlijke ontmoeting. Of een combinatie hiervan.

Een eerste kennismaking en intake vindt doorgaans online plaats, via Skype of chat.
In deze intake werk ik samen met je om helder te krijgen wat jij van de coaching verwacht: wat is je vraag, wat wil je bereiken?

Daarna kom ik bij je terug met een voorstel hoe ik jou kan helpen om je doel te bereiken.

Vervolgens gaan we samen aan de slag. Door online contacten via Skype of chat en door persoonlijke ontmoetingen op locaties in het land.

Mijn ervaring is dat online contacten goed werken en de kosten laag houden, maar de grootste effectiviteit toch bereikt wordt in in een persoonlijke ontmoeting. Daarom plan ik doorgaans één of twee persoonlijke ontmoetingen in.

Bekijk de kosten

Een kennismaking en intake duurt 45 minuten en kost € 100. Dit is inclusief de terugkoppeling en bespreking van mijn voorstel, wat ongeveer 20 minuten zal kosten.

Besluit je daarna een coachingstraject met mij in te gaan, hou dan rekening met twee tot zes coachingssessies van 45 – 75 minuten. Mijn uurtarief is € 100.

Wil je een zakelijke factuur?  

JA, help mij verder

 


Wil je liever gewoon eens praten?

Heb je niet meteen behoefte aan coaching maar wil je gewoon eens praten, van man tot man?
Of van vrouw tot man? Dat kan, graag zelfs!

Dit kan zowel online – via Skype of chat – als tijdens een persoonlijke ontmoeting.

Bekijk de kosten

Mijn uurtarief is € 100. Ik verwacht een aanbetaling van € 50. Dit wordt op de eindfactuur verrekend met de werkelijke kosten.

Wil je een zakelijke factuur?  

JA, help mij verder

 

Praat je liever van vrouw tot vrouw? Dat kan ook. Laat me dat even weten en ik breng je in contact met een vrouwelijke collega.