BDSM coaching

Samen experimenteren met BDSM

samen experimenteren met BDSMSamen experimenteren met BDSM, spannend! Voor je partner die BDSM verlangens heeft, maar zeker ook voor jou. Jij, die dit niet kent maar het wilt ontdekken, omdat je van je partner houdt en je ook dit aspect in jullie relatie een kans wilt geven. Chapeau! Een mooier teken van jouw liefde voor hem kan je partner niet van je krijgen!

 

 


‘Waarschuwing’ vooraf

In deze blog richt ik mij op de partner die wil experimenteren met BDSM. Natuurlijk is dit ook interessant voor jou als jij het bent die de BDSM verlangens heeft. Lees gerust mee. Maar ik richt mij specifiek op de partner, om haar op weg te helpen in het experimenteren.

De ‘waarschuwing’ die ik je vooraf mee wil geven is tweevoud:

  • je partner fantaseert, en fantasie is iets anders dan werkelijkheid. Het kan zijn dat die werkelijkheid, zoals jullie die beleven, voor hem tegenvalt. Gewoon, omdat het toch niet is wat hij verwachtte, of omdat hij inmiddels al weer meer wil.
  • je partner is een man. Mannen lopen hun pik achterna. Dat klinkt niet fraai, maar ik ga het niet mooier maken dan het is. Zodra hij zijn orgasme heeft gehad is zijn interesse over, voor nu. Later komt het weer net zo sterk terug, maar zodra hij zijn orgasme heeft gehad heb je niets meer aan hem. Zorg dus dat jij eerst komt, en hij als laatste.

Experimenteren met BDSM is niet zonder risico voor jullie relatie. In een andere blog beschrijf ik hoe je het beste met de risico’s om kunt gaan.

In deze blog geef ik adviezen om jullie experimenteren tot een succes te maken, waarbij jullie dichter tot elkaar kunnen komen.

 

Elk nadeel heeft zijn voordeel

Het is cruciaal dat experimenteren met BDSM ook voor jou bevredigend zal zijn, dat ook jij er plezier aan zult beleven. Als dat niet zo is, dan is het verstandig om er tijdig mee te stoppen. Ja, je wilt experimenteren voor je partner, maar jij hebt ook – of juist – voor jezelf te zorgen, te zorgen dat het ook voor jou leuk is.

Daarbij kun je juist gebruik maken van het feit dat hij zijn pik achterna loopt. Zolang hij zijn orgasme niet heeft gehad is hij als was in je handen, zal hij alles voor je willen doen. Hij zal je op handen dragen, je als een prinses behandelen. Maak daar gerust gebruik van, het windt hem alleen maar verder op. Hij zal geiler en geiler worden. Laat hem jou gerust meerdere keren verwennen, tot een orgasme brengen op manieren die jij wilt, als dat is wat jij wilt. En vergeet natuurlijk het voorspel niet. Laat hem gerust voor je koken, jou bedienen, de vaat wegwerken en gelijk ook een drankje voor je inschenken terwijl jij relaxt.

Pas als jij tevreden bent, laat dan pas hem komen. Zijn orgasme zal ongekend heftig zijn, en dan is het ook over. Voor die avond.

 

Hoe pak je het aan?

Samen experimenteren met BDSM, hoe pak je dat aan? Wat ga je zoal doen? Moet jij je sexy aankleden, op ongemakkelijk hoge hakken lopen, of in zwart leer, met lange laarzen en met een zweep zwaaien? Misschien, maar dat bepaal je zelf.

Vraag hem om jou te vertellen waar hij opgewonden van raakt.
Hem vragen? Nee, vertel hem – geef hem opdracht – jou te vertellen waar hij opgewonden van raakt. Dit geeft jou inzicht in welke wortel je hem kunt voorhouden zodat hij alles voor je zal doen om maar zijn hoogtepunt te krijgen. En het geeft hem een signaal dat jij het samen experimenteren met BDSM een serieuze kans wilt geven.

 

Kom te weten wat hem opwindt

BDSM is enorm uitgebreid, en iedereen heeft zijn eigen fantasieën en verlangens. Wat windt jouw partner op?

Maak hem duidelijk dat hij open en eerlijk mag zijn, dat hij veilig bij jou is, dat jij hem niet zult afwijzen om zijn voor jou misschien wel bizarre verlangens.

Laat hem:

  • een paar verhalen uitkiezen. Op internet zijn talloze verhalen en hij heeft ongetwijfeld daar al veel gelezen. Laat hem de drie of vijf voor hem meest opwindende verhalen kiezen.
  • een aantal foto’s uitkiezen van posities die hij het liefst zou willen aannemen of handelingen die hij het liefst zou willen ondergaan.
  • een aantal foto’s uitkiezen van meesteressen zoals hij hen het liefst ziet. Let daarbij zowel op haar outfit als op haar houding.
  • een map aanleggen met zijn selectie. Dit kan een digitale map zijn op de laptop of de tablet, of een fysieke map als je dat prettiger vindt.
  • jou deze map netjes aanbieden: op zijn knieën terwijl jij relaxt zit.

Je neemt de map in ontvangst, maar je bekijkt deze zonder dat hij daarbij aanwezig is.
Vertel hem wanneer je hierover met hem wilt praten, en dat hij voorafgaand daaraan voor jou moet koken en jou zal moeten bedienen. Dat je na het diner met hem zal praten.

Je neemt de tijd die je nodig hebt om je in de ‘fetishes’ van jouw partner te verdiepen. Formuleer de vragen die je hem wilt stellen.

 

Het eerste gesprek

Het gesprek doe je het best weer terwijl hij op zijn knieën voor je zit, terwijl jij relaxt zit of op de bank ligt.

Hoe wil jij gekleed zijn? Het is verstandig om tijdens het diner er al mooi, spannend, verleidelijk uit te zien. Jij bent de prooi die hij voor zich wil winnen, maar tegelijkertijd ben jij degene die de touwtjes in handen heeft en is hij feitelijk de prooi. Jij bent de kat, hij is de muis. Met jouw uiterlijke verschijning kan je met hem spelen, kan jij hem om je vinger winden. Maar je hoeft nog helemaal niet tegemoet te komen aan zijn favoriete verschijning van een meesteres.

Hoe wil je dat hij gekleed is? Dit bepaal je helemaal zelf, en laat hem duidelijk weten hoe jij wilt hoe hij er uitziet. Of dat in pak is, in een spannende outfit, of helemaal naakt. Jij bepaalt.

Daar zit hij dan, netjes op zijn knieën voor je. Misschien heb je hem een kopje koffie voor je laten zetten, of een wijntje voor je in laten schenken. Je bladert door de map heen, en bevraagt hem met alles wat je weten wilt. Daarbij ben je afwisselend lief en streng, streel je hem en geef je hem een tik in zijn gezicht of grijp je hem bij zijn ballen.

Als je tevreden bent met dit eerste gesprek, laat hem dan je voeten kussen ter afsluiting van dit onderdeel. Neem daar gerust de tijd voor, ervaar maar hoe prettig je dit zelf vindt.

 

Het eerste spel

Op basis van zijn map heb jij het programma voor de avond samengesteld. De hoofdpersoon ben jij! Hoe gaat hij jou verwennen? Moet hij de slaapkamer romantisch klaarmaken, of eerst het bad voor je laten vollopen? Wil je gemasseerd worden? Jouw favoriete muziek opzetten?

Komen er boeien, touwen en zwepen aan te pas? Jij bepaalt het. Maar hou daarbij rekening met wat hem opwindt: hij moet wel duidelijk de wortel zien waarvoor hij het allemaal doet.

Hij is er voor jou. Als jij hem prikkelt door hem jou te laten bedienen, dat hij dan op het eind van de avond zijn beloning krijgt, dan zal hij alles voor je willen doen. Letterlijk ALLES!

Des te subtieler jij hier gebruik – of misbruik – van maakt, des te onderdaniger en gewilliger hij naar jou toe wordt.
Wellicht ben jij wel degene die het meeste moeite heeft met het maken van misbruik van hem, omdat dit zo tegennatuurlijk aanvoelt. Zo ben je niet opgevoed.
Weet dit: hij vindt dit voor nu fantastisch. Als hij over zijn hoogtepunt heen is, dan is alles weer als het oude. Morgen is hij weer de gewone stoere vent, zoals je hem kent.

 

Experimenteren met BDSM – Uit je comfortzone?

Misschien is dit allemaal ongemakkelijk voor je. Voelt het tegennatuurlijk. Forceer jezelf niet teveel. Maar onthou ook dit: groei komt alleen daar waar het ongemakkelijk wordt, als je tegen je grenzen aanschuurt. Zolang je binnen je vertrouwde comfortzone blijft, verandert er niets en leer je niets. Het ongemakkelijke is dus wat het daadwerkelijk is: ongemakkelijk. Maar gun jezelf de ervaring van het onbekende en ontdek wat jij prettig vindt en niet.

Vul BDSM in zoals jij dat fijn vindt, en hou daarbij zoveel als mogelijk is binnen jouw beleving rekening met de verlangens van je partner.

 

Samen verder ontdekken

Ontmoet elkaar in wat jullie delen, ontdek hoe BDSM jullie daarin bindt, en trek samen verder op. Blijf daarin trouw aan jezelf! Geef hem binnen jouw grenzen waar hij zo naar verlangt, en geniet van de passie en de liefde over en weer.

Experimenteren met BDSM: Ga deze reis samen verder. Veel genot, passie, plezier en liefde. En levensgeluk, samen.

 

Wil je verder praten?

JA, help mij verder

 


Ter overweging

Er zijn een paar goede boeken geschreven over het samen beleven van BDSM, geschreven door dominante vrouwen. Ik noem er hier een aantal. Doe er je voordeel mee!

 

Ken je andere boeken? Laat het me weten!

 

Denk ook eens aan een workshop van een ervaren Meesteres:

 

 

Ik stel jouw reactie op prijs
Aarzel daarom niet en laat je reactie hieronder achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *