BDSM coaching

Wat is BDSM?

wat is bdsmWat is BDSM? BDSM is heel divers. Zoveel hoofden zoveel zinnen. De een houdt van rauwe vernedering, machteloosheid of pijn, een ander verlangt ernaar erotisch en sensueel te worden aangeraakt, weer een ander wil graag – voor even – tot een vrouw worden getransformeerd.

Het beeld dat vele van BDSM hebben is er een van slaan met zwepen, kruipen, vernederen. Dat is één kant, ja. Maar er is ook een kant van passie, liefde, erothiek, het samen stijgen naar grote hoogten van begeerte.

Ik kan lang en kort vertellen wat BDSM is, ik zal nooit volledig zijn. En waarom zou ik hier een beschrijving geven als er elders op internet al goede informatie beschikbaar is?
Daarom verwijs ik je voor informatie over BDSM graag naar de website van Meesteres Moriah: BDSMforyou.

Zij beschrijft BDSM op een prachtige manier als de constante balans, een symbiose, tussen spanning en ontspanning, verantwoordelijkheid dragen en volledige overgave, meegaandheid en je eigen grens trekken. Mensen hebben behoefte aan onthaasten, aan tot rust komen. Om op te laden en de balans te herstellen van de dagelijkse gejaagdheid.

Maar deze vorm van onthaasten, ontspannen, staat vaak op gespannen voet met wat wij als ‘normaal’ beschouwen.

Op deze website richt ik mij op de spanning die kan bestaan tussen het verlangen naar BDSM en de relatie met je partner of met je geloof.