BDSM coaching

BDSM en je relatie

BDSM en je relatieJouw belangstelling voor BDSM kan voor flink wat spanning in je relatie zorgen.

Bij jezelf: gevoelens van gemis, verlangen en ontrouw kunnen om de boventoon strijden. Maar ook twijfel: moet ik er met mijn partner over praten, en hoe doe ik dat dan? Zal ze mij begrijpen? Of ben ik gewoon een vent die naar eigen genot jaagt omdat hij het thuis niet meer vindt?

Bij je partner: zij kan merken dat je afwezig bent, zowel letterlijk als figuurlijk. Hoe vrouwen dat merken? Doordat je haar minder aandacht geeft, doordat je met je gedachten elders bent, doordat je met sporen thuiskomt, doordat je vaker overwerkt, doordat er soms geld weg is of er een vreemde betaling is gedaan, doordat je onvoorzichtig met je computer of je smartphone was.
Er kunnen zoveel oorzaken zijn die haar aandacht trekken!
Als zij zou weten dat jij wellicht voor je BDSM verlangens elders invulling zoekt, dan kan dat zomaar het einde van jullie relatie kunnen betekenen. En als dat het niet betekent, dan nog zal zij het hoogstwaarschijnlijk niet bepaald leuk vinden!

Het mooiste is natuurlijk als je met je partner jouw BDSM verlangens kunt delen en beleven.
Maar het bespreekbaar maken is ongelofelijk spannend. Hoe pak je zo’n gesprek aan?
Voor de meeste mannen is deze stap tè groot en zij zoeken invulling buitenshuis. Met schuldgevoelens en spanning.

Wees gerust, je bent zeker niet de enige met deze vragen. Je kunt er gelukkig wel over praten met mensen – mannen – die ook met deze vragen zitten of gezeten hebben. Met mij bijvoorbeeld.